Legenda Bay lan Casino Fandango Go Live karo Unified Gaming Platform
Toto

Legenda Bay lan Casino Fandango Go Live karo Unified Gaming Platform

Legenda Bay Casino lan Casino Fandango ing Northern Nevada wis disebaraké Unified Gaming Platform – Nimble Edition , kang bakal bantuan kanggo entuk marketing dhisikan lan pangembangan pemain pathokan, lan nawakake bablas Manajemen saben dina kabeh operasi. Sistem ndhukung operasi casino lan Toto HK nawakake tampilan siji saka data kasedhiya kui ing situs, nggawe Manajemen luwih prasaja.

Ningkatake Pasar, Ngilangi Entri Data
Casino Fandango ndadekke luwih saka 700 slot lan 10 game bebarengan karo Sportsbook darmabakti. Properti kasebut uga duwe pilihan hiburan tambahan. Legenda Bay Casino uga nerangake karo akeh slot lan game table lan Circa Sports Sportsbook pisanan ing negara. Ana uga pilihan panedhaan lan fasilitas liyane ing situs.

VP regional Olympia Gaming ing Teknologi informasi Traci Ferrante nampani kesempatan kanggo nggabungake produk QCI, lan ngandika bab keuntungan sing solusi menehi kanggo ngatur properti:

Bisa ngubungake data pamuter karo data slot kanthi cara sing migunani lan ngerti sapa sing ana ing lantai saiki pancen ora ana regane.

Olympia Gaming regional VP ing Teknologi informasi Traci Ferrante Demo Slot
Ferrante nambahake matur nuwun kanggo alat Pemasaran QCI, properti kasebut bisa nyuda kanthi signifikan apa sing dadi proses sing mbutuhake wektu lan ngilangi kemungkinan kesalahan entri data. Loro-lorone properti bakal entuk manfaat saka data-driven lan pancasan analytics saka properti.

Peluncuran sing Dihargai Reflektif Sukses Global
CEO QCI Dr Ralph Thomas uga seneng karo integrasi lan ngandika sing properti ngadeg kanggo entuk manfaat saka Unified Gaming Platform, kang fokus ing mung ngembangaken produk sing entuk manfaat kabutuhan customer.

Edition Nimble iki dikembangaké khusus kanggo kasino karo ing 1.000 slot , saéngga sarwa dumadi, eksekutif marketing lan tim operasi casino bisa dienggo Togel Sydney ing modern, lingkungan data-enriched.

CEO QCI Dr Ralph Thomas
Kangge, QCI wis disebarake kanggo luwih saka 75 kasino ing Amerika Utara . Ing saindenging jagad, sistem kasebut kasedhiya ing 4.000 situs lan minangka salah sawijining sistem manajemen sing paling sukses, sing entuk pangenalan global lan kapercayan terus saka konsumen.