NuxGame Bekerjasama dengan Inovatif Pembangun iGaming Galaxsys
Toto

NuxGame Bekerjasama dengan Inovatif Pembangun iGaming Galaxsys

NuxGame , penyedia perisian pertaruhan dan permainan telah bekerjasama dengan rakan pembangun Galaxsys , studio iGaming yang memfokuskan pada pembangunan kandungan dan permainan futuristik untuk sektor ini. Akibatnya, julat tajuk Galaxsys, termasuk Crash, Keno Express dan Rocketon, semuanya keluaran macau akan menjadi sebahagian daripada senarai pelanggan dan pelanggan NuxGame. Bukan itu sahaja, malah pelanggan akan mendapat akses kepada permainan berasaskan kemahiran seperti Belote, Hokm dan Pasur.

Membawa Kandungan Baru dan Peluang ke iGaming
Konsep “permainan berasaskan kemahiran” masih tertakluk kepada beberapa penelitian kawal selia yang ketat, tetapi ia adalah salah satu yang pastinya semakin maju dalam sektor permainan sebagai pengubah permainan sebenar kepada paradigma sedia ada. Galaxsys merupakan kejadian yang mengagumkan pada landskap iGaming serta syarikat itu terdiri daripada 60 pakar industri yang telah berkumpul untuk mengusahakan pelbagai tajuk yang inovatif yang akan mengubah permainan sepenuhnya.

NuxGame juga gembira dengan pengaturan ini kerana perjanjian itu akan SGP Result mewujudkan peluang baharu untuk mengakses permainan Galaxsys yang merupakan produk yang sangat unik dan dipesan lebih dahulu. Ketua jualan NuxGame Bar Konson mengulas mengenai perkongsian ini:

NuxGame kini telah menjadi sinonim dengan menyampaikan permainan yang berkualiti tinggi dan menghiburkan kepada pelanggan kami dan Galaxsys selaras dengan ini dengan sempurna. Studio yang sangat bercita-cita tinggi telah menyaksikan pertumbuhan yang tidak pernah berlaku sebelum ini dalam beberapa bulan kebelakangan ini, dan kami teruja untuk mula menawarkan tajuk mereka kepada pelanggan kami dan khalayak global mereka.

Ketua jualan NuxGame Bar Konson
Ketua jabatan jualan Galaxsys Teni Grigoryan berkata bahawa perkongsian Pengeluaran Sydney antara Galaxsys dan NuxGame pasti akan menjadi satu kejayaan. Kedua-dua syarikat didorong oleh keinginan untuk menjadi antara nama yang paling terkenal dalam industri, tambah Grigoryan.

Sebelum ini, NuxGame menandatangani perkongsian dengan Sumsub , sebuah syarikat yang pakar dalam penyelesaian KYC dan AML untuk industri iGaming. NuxGame telah terus meningkatkan kualiti produknya sendiri dan terbaharu menggunakan keupayaan CRM Optimove untuk meningkatkan kedudukan produk semasanya dan membantu meningkatkan pengalaman secara menyeluruh.